E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
ilok-vukovar-vucedol
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
NOVOSTI
Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Umjetnost i kultura za mlade“
12.12.2016.  -  Ministarstvo kulture objavilo je dana 12. prosinca 2016. godine otvoreni (privremeni) poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom „Umjetnost i kultura za mlade“.
Vježbe suodlučivanja 2: Preventivno konzerviranje izvanmuzejskih ustanova
24.02.2017.  -  Hrvatski restauratorski zavod organizirao je 22. veljače 2017. godine u Muzeju Mimara u Zagrebu „Vježbe suodlučivanja 2: Preventivno konzerviranje izvanmuzejskih ustanova“.
Lošinj i Apoksiomen oduševili brojne posjetitelje u Firenci
23.02.2017.  -  Na međunarodnoj arheološkoj izložbi „tourismA ‒ Salone Internazionale dell’Archeologia“, koja se održala u Firenci, Muzej Apoksiomena s Maloga Lošinja predstavio se u središnjemu dijelu izložbenoga prostora u Palazzo dei Congressi brončanom replikom Apoksiomena. 
Održana konferencija Vijeća ministara kulture jugoistočne Europe u Tirani
22.02.2017.  -  U okviru albanskoga predsjedanja CoMoCoSEE-om ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek sa suradnicima sudjelovala je na konferenciji Vijeća ministara kulture jugoistočne Europe u Tirani od 21. do 22. veljače 2017. godine, 
Istraživanje: Financiranje javnih potreba u kulturi županija, gradova i općina
21.02.2017.  -  Ministarstvo kulture svake godine u sklopu redovite dokumentacijsko-analitičke djelatnosti provodi anketno istraživanje o cjelini financiranja javnih potreba u kulturi i zaštiti i očuvanju kulturnih dobara u Republici Hrvatskoj (na državnoj i lokalnim razinama). 
Redatelj Bathurst: „Nottingham“ sam pronašao u Dubrovniku
18.02.2017.  -  Redatelj filma „Robin Hood“, koji će se sljedeća dva tjedna snimati u Dubrovniku, Otto Bathurst izjavio je u subotu da je prije „otkrića Dubrovnika“ proveo tri mjeseca u Engleskoj bezuspješno tražeći grad koji bi mogao utjeloviti srednjovjekovni Nottingham,
U Tirani se održava konferencija Vijeća ministara kulture jugoistočne Europe (CoMoCoSEE) s temom "Unaprjeđenje kulture za održivi razvoj“
17.02.2017.  -  Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek sudjelovat će na konferenciji Vijeća ministara kulture jugoistočne Europe, koja će se održavati u Tirani od 21. do 22. veljače 2017. godine u okviru albanskoga predsjedanja CoMoCoSEE-om.
Konferencija za medije povodom početka snimanja filma "Robin Hood: Origins" u Dubrovniku
17.02.2017.  -  Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek prisustvovat će konferenciji za medije koja će se održati u predvorju hotela Grand Villa Argentina, Frana Supila 14, u Dubrovniku u subotu, 18. veljače 2017. godine, u 11 sati.
 
Održana je sjednica Vijeća Festivala hrvatske drame „Marulićevi dani“
17.02.2017.  -  U Ministarstvu kulture Republike Hrvatske održana je 17. veljače 2017., godine sjednica Vijeća Festivala hrvatske drame „Marulićevi dani“.

Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
Kliknite za više
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Kliknite za više
 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a
FOTOGALERIJA