E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
ilok-vukovar-vucedol
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
NOVOSTI
Natječaj za dodjelu Nagrade „Vladimir Nazor“ za 2016. godinu
14.03.2017.  -  Na temelju članka 4. Pravilnika o radu Odbora „Nagrade Vladimir Nazor“ („Narodne novine“, broj 46/92) Odbor Nagrade „Vladimir Nazor“ raspisuje 
Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Umjetnost i kultura za mlade“
12.12.2016.  -  Ministarstvo kulture objavilo je dana 12. prosinca 2016. godine otvoreni (privremeni) poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom „Umjetnost i kultura za mlade“.
Otvoren Odjel za mlade Gradske knjižnice Vukovar
29.03.2017.  -  Odjel za mlade Gradske knjižnice Vukovar pod nazivom „Spajalica – Youth Corner infrastructure and services development within public library" otvoren je danas u prisutstvu državnog tajnika Krešimira Partl, gradonačelnika Vukovara Ivana Penave i ravnateljice Gradske knjižnice Vukovara Jelene Miškić.
Ministrica kulture uputila je sućut povodom smrti istaknute hrvatske mezzosopranistice Nade Puttar-Gold
29.03.2017.  -  Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen uputila je izraze sućuti povodom smrti  gospođe Nade Puttar-Gold, istaknute hrvatske mezzosopranistice, operne umjetnice i profesorice na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. 
Sastanak radne skupine za izradu Nacionalne strategije poticanja čitanja
29.03.2017.  -  Članovi radne skupine za izradu Nacionalne strategije poticanja čitanja sastali su se 29. ožujka na radnom sastanku u Ministarstvu kulture. U ime ministrice kulture dr. sc. Nine Obuljen Koržinek sastanak je otvorio državni tajnik Ivica Poljičak. 
„Horizont očekivanja" na 57. Venecijanskom bijenalu vizualnih umjetnosti
28.03.2017.  -  Ove smo godine odlučili predstaviti Hrvatsku kao mladu državu velikoga kreativnog potencijala te smo postavljanje izložbe povjerili neovisnoj kustosici, povjesničarki umjetnosti Branki Benčić", rekla je ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek na konferenciji za medije
Čestitka ministrice kulture povodom obilježavanja Svjetskog dana kazališta
27.03.2017.  -  Svjetski dan kazališta, 27. ožujka, obilježit će se u hrvatskim kazalištima čitanjem međunarodne i hrvatske poruke kao i nizom predstava i programa kojima se hrvatski kazališni djelatnici pridružuju kazališnim umjetnicima cijelog svijeta u podsjećanju javnosti na važnost i snagu izvedbenih umjetnosti.
Konferencija za medije povodom nastupa Hrvatske na 57. Međunarodnoj izložbi vizualnih umjetnosti na Venecijanskom bijenalu
24.03.2017.  -  Povodom nastupa Hrvatske na 57. Međunarodnoj izložbi vizualnih umjetnosti na Venecijanskom bijenalu, na kojoj će se predstaviti projekt pod naslovom „Horizont očekivanja“, pozivamo vas na konferenciju za medije koja će se održati u utorak, 28. ožujka 2017. godine, u 11 sati 
Predsjednik Vlade: Potpisivanjem ugovora o bespovratnim sredstvima konkretiziramo koristi od članstva u EU
23.03.2017.  -  U nazočnosti predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, u četvrtak 23. ožujka 2017. godine, u Banskim dvorima potpisani su ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava unutar Poziva na dostavu projektnih prijedloga: 
Konferencija o suradnji organizacija za kolektivno ostvarivanje prava i regulatornih tijela
23.03.2017.  -  Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek, obratila se sudionicima konferencije pod nazivom „Poticanje suradnje između organizacija za kolektivno ostvarivanje prava i regulatornih tijela“ u organizaciji Svjetske konfederacije društava autora i skladatelja CISAC, u četvrtak 23. ožujka 2017. godine.
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
Kliknite za više
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Kliknite za više
 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a
FOTOGALERIJA