E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Sufinanciranje Ministarstva kulture hrvatskih institucija koje sudjeluju u projektima programa Europske unije Kultura i Kreativna Europa u 2017. godini
11.9.2017. - Temeljem Pravilnika o sufinanciranju projekata odobrenih u okviru programa Europske unije Kreativna Europa – potprogram Kultura u 2017. godini podržano je ukupno 24 programa koji nastavljaju svoje višegodišnje programe.   
   Nakon što su na stranicama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu Europske komisije objavljeni novi rezultati natječaja za Projekte suradnje, Ministarstvo kulture će podržati dodatnih 12 programa koji započinju u 2017. godini, temeljem Pravilnika. U velikim projektima suradnje pet je hrvatskih organizacija u ulozi partnera, dok je deset hrvatskih institucija u ulozi projektnog partnera u malim projektima suradnje. U svojstvu vodećeg partnera, ove godine su na projektima male suradnje bila uspješna dva hrvatska partnera: Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka s projektom (RE)DISCOVERING EUROPE i Hrvatski restauratorski zavod s projektom Tracing the Art of the Straub Family.

   Rezultati novih projekata koji su prošli na ovogodišnjem natječaju pokazuju veliki porast od čak 30% uspješnih hrvatskih prijavitelja u odnosu na dosadašnje godine.

   Desk Kreativne Europe
stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja, organizaciju radionica i info-dana na temu programa Kreativna Europa.


>>> Tablica sufinanciranja
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a