E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Svečani završetak projekta Priprema Marketing plana Han Agencije i Plana održivog gospodarskog razvoja mjesta Vrana
1.3.2013. - U ponedjeljak, 11. ožujka 2013. u 11.30 sati, u Hotelu Adriatic – Ilirija, Tina Ujevića 7, Biograd n/m održat će se svečanost zatvaranja projekta Ministarstva kulture RH, financiranog sredstvima Europske unije IPA 2009 Priprema Marketing plana Han Agencije i Plana održivog gospodarskog razvoja mjesta Vrana.

Projekt je provodio međunarodni konzorcij pod vodstvom KPMG Advisory S.p.A. (Italija) u suradnji s Horwath HTL Zagreb (Hrvatska). Cilj projekta, koji je započeo u svibnju 2012. godine i završava u ožujku 2013. godine, je gospodarska revitalizacija i razvoj mjesta Vrana (Zadarska županija).  

Projekt obuhvaća gospodarsku revitalizaciju i razvoj mjesta Vrana i okolnog područja. Usmjeren je na identifikaciju održivog upravljanja kulturnim dobrom Maškovića Hana i poboljšanje/jačanje turističkog i poljoprivrednog gospodarskog sektora u Vrani. Stoga je glavni cilj ovog projekta bila identifikacija i prijedlog održivog načina korištenja Maškovića Hana kao poluge za početak revitalizacije i pokretanje gospodarskog razvoja turističkih i poljoprivrednih poduzeća na cjelokupnom području naselja Vrana.

Projekt se sastojao od dvije komponente koje će detaljnije biti prezentirane na samoj svečanosti:
 

Marketing plan Han Agencije
Plan održivog gospodarskog razvoja mjesta Vrana

Rezultati projekta, s naglaskom na gospodarski i socijalni razvoj u kontekstu Vrane i općine Pakoštane u srednjoročnom i dugoročnom razdoblju, predstavit će voditelj tima i ključni stručnjaci na projektu.

 

Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a