E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Međunarodna konferencija "Kulturna diplomacija: poticanje međukulturnog dijaloga, raznolikost i održivost"
6.3.2017. - Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek sudjelovat će na međunarodnoj konferenciji "Kulturna diplomacija: poticanje međukulturnog dijaloga, raznolikost i održivost" (Cultural Diplomacy: Fostering International Cultural Dialogue, Diversity and Sustainability) koja će se održati na Malti od 8. do 10. ožujka 2017. godine u okviru malteškog predsjedanja Vijećem Europske unije.

     Konferencija će pružiti platformu za raspravu o kulturi kao jednom od glavnih stupova društvenog i ekonomskog razvoja, potaknuti razmjenu mišljenja o uvjetima interkulturalnog dijaloga kao načina upravljanja kulturnom raznolikosti te propitati modele integriranog pristupa očuvanju kulturne baštine.

     Konferenciju organizira Ministarstvo pravosuđa, kulture i lokalne samouprave Republike Malte, a uvodne govore održat će predsjednik Europske komisije za obrazovanje, kulturu, mladež i sport gospodin Tibor Navracsics, ministar pravosuđa, kulture i lokalne samouprave Republike Malte gospodin Owen Bonnici i glavna ravnateljica Uprave za kulturu gospođa Catherine Tabone.
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a