E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Čestitka ministrice kulture povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade
20.3.2017. - Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek uputila je čestitku svim hrvatskim kazalištima, umjetnicima i djelatnicima povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade. 

     U povodu Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade, u organizaciji udruge ASSITEJ, upućujem čestitke svim hrvatskim kazalištima, umjetnicima i djelatnicima koji pridonose u stvaranju predstava i programa za djecu i mlade. Obilježavanjem ovoga dana naglašava se iznimna važnost stvaralaštva za djecu i mlade, koje u suvremenom društvu ima osobitu estetsku, odgojnu i pedagošku ulogu i odgovornost.

     Postizanje vidljivosti i ukazivanje na važnost ove sastavnice umjetničkog stvaralaštva, kao i omogućavanje uvjeta za razvoj i  ostvarenje kvalitetnih predstava i projekata, trebaju biti u centru promišljanja i djelovanja svih kulturnih čimbenika.
     Hrvatska profesionalna i profesionalno vođena kazališta za djecu i mlade, kao i Hrvatska udruga ASSITEJ kroz dugogodišnje napore i posvećenost svojim ciljevima ostvaruju zapažene uspjehe, kako u kvaliteti umjetničkih produkcija i ostvarenju brojnih projekata, festivala i radionica, tako i u uspješnom predstavljanju i afirmaciji hrvatskoga kazališta u inozemstvu.

     Uz iskrene čestitke, upućujem želje za daljnjim razvojem kazališta za djecu i mlade i ostvarenjem brojnih kvalitetnih umjetničkih postignuća i uspjeha."

    
                                                                                                                

  M I N I S T R I C A
     dr. sc. Nina Obuljen Koržinek
    
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a