E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Sastanak ministrice kulture s veleposlanicom Katara Nj. E. šeikom Moza Bint Nasser Bin Ahmed Ali Al-Than
21.3.2017. - Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek održala je sastanak s veleposlanicom Katara Nj. E. šeikom Moza Bint Nasser Bin Ahmed Ali Al-Thani u Ministarstvu kulture u utorak, 21. ožujka 2017. godine. Sastanku su prisustvovale i pomoćnica ministrice kulture  dr. sc. Iva Hraste Sočo, tajnica Kabineta Doris Kurtov i voditeljica Službe za međunarodne kulturne odnose Nevena Tudor Perković.     Glavna je tema sastanka bila dovršenje teksta ugovora između dviju vlada o kulturnoj suradnji, čije se potpisivanje očekuje prilikom posjeta predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović Kataru 24. travnja 2017. godine.

     Ministrica i veleposlanica istaknule su značenje ovoga dokumenta koji će omogućiti intenzivniju suradnju i razmjenu iskustva na području kulture koju obje strane razumiju kao važan element u izgradnji mira i društvene kohezije.

     Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek pohvalila je rad Qatar Foundationa kao najznačajnije katarske institucije koja spaja obrazovanje, znanost i kulturu te zemlju koja je razvila brojne mreže suradnje organiziranjem uglednih konferencija i stručnih skupova, dok je veleposlanica Katara spomenula i rad Islamic Museuma, muzejske institucije koja je otvorena za suradnju i razmjenu projekata.
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a