E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Sastanak ministrice kulture s veleposlanikom Republike Koreje Won-sup Parkom
21.3.2017. - U Ministarstvu kulture 21. ožujka 2017. godine ministrica dr. sc. Nina Obuljen Koržinek održala je sastanak s veleposlanikom Republike Koreje Won-sup Parkom, koji je došao u nastupni posjet. Sastanku su prisustvovali i Donghwan Che, savjetnik veleposlanika, te iz Ministarstva kulture dr. sc. Iva Hraste Sočo, pomoćnica ministrice, i Iva Mostarčić, viša stručna savjetnica u Sektoru za međunarodne kulturne odnose i europske poslove     Ministrica kulture Obuljen Koržinek i veleposlanik Park naglasili su da s obiju strana postoji interes za unaprjeđenje suradnje u području kulture i umjetnosti u sljedećem razdoblju, a prate ga i dobri rezultati u sektoru turizma. Razmijenili su i mišljenja o načinima intenziviranja kulturne suradnje putem konkretnih projekata koji bi se mogli razmjenjivati svake godine.

     Spomenuta je i mogućnost organizacije manifestacije Tjedan hrvatskoga filma u Koreji, nakon uspješnih predstavljanja hrvatskih filmova na festivalima u inozemstvu, a uz podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova.  

     Veleposlanik Park je uputio poziv ministrici Obuljen Koržinek da prisustvuje događanjima koji će se odvijati početkom svibnja ove godine u Zagrebu u okviru Tjedna korejske kulture, koje organizira Veleposlanstvo Republike Koreje, a uključivat će prezentaciju korejskoga kulinarstva, koncert klasične glazbe i natjecanje korejske popularne glazbe (K-pop).


Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a