E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
e-Savjetovanja  >   Arhiva  >  Arhiva 2015. godina  >  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Programa dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medijima  >   Izmjena Izvješća o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu programa dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medijima
    
     Premda prepoznaje i priznaje sve argumente navedene u javnoj raspravi u korist trogodišnjih podrški neprofitnim medijima, Ministarstvo kulture će iznova raspisati javni poziv za podrške u trajanju od jedne, a ne tri godine. Javni poziv za dodjelu sredstava iz fonda igara na sreću temelji se na „Uredbi o kriterijima za utvrđivanje korisnika i načinu raspodjele prihoda od igara na sreću za 2015. godinu“ (NN 17/15), a ona propisuje raspodjelu sredstava za samo jednu godinu.

     Zbog toga se primjedba u korist trogodišnje dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medijima, u prethodnom Izvješću o provedenom savjetovanju od 1. do 15. travnja 2015. svrstana pod primjedbe koje su prihvaćene, ne može prihvatiti.

Zagreb, 20. svibnja 2015.

Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature