E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Izabrano Stručno povjerenstvo za neprofitne medije
29.5.2013. - Temeljem prijava pristiglih na Javni poziv Ministarstva kulture za iskaz interesa kandidata za imenovanje članica i članova Stručnog povjerenstva za neprofitne medije, izabrano je sedam kandidatkinja i kandidata koji su se istaknuli svojim teorijskim i praktičnim radom u medijima te razumijevanjem društvene funkcije neprofitnih medija.

Osim pisanih osvrta, sve kandidatkinje i kandidati su pristupili i strukturiranom intervjuu u kojem su imali prilike izložiti svoje shvaćanje problema i mogućnosti neprofitnih medija. Konačan izbor se, osim stručnošću kandidata, vodio i raznolikošću kompetencija odnosno potrebom da u povjerenstvu budu zastupljeni različiti pristupi i iskustva – od akademskog i aktivističkog, do profesionalno-medijskog.

Članice i članovi sedmeročlanog povjerenstva za neprofitne medije su: Dejan Kršić, Nada Zgrabljić Rotar, Sanja Sarnavka, Đurđica Klancir, Stojan De Prato, Željko Blaće i Mima Simić.

Priprema natječajne dokumentacije za Program dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medijma je pred dovršenjem, tako da će javni poziv za ovaj Program biti objavljen u što skorijem roku.
 
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature