E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Ruksak (pun) kulture  >  2014  >  15. svibnja 2014. - Tri skockana praščića u Drnišu i Drinovcima
      Putovanje Ruksaka (punog) kulture nastavilo se prema jugu, prema Šibensko – kninskoj Županiji. Posjetili smo Drniš i Drinovce s kazališno – plesnim programom plesnog centra Tala.
      Interaktivno – plesni program pod imenom Tri skockana praščića osmislile su Larisa Navojec i Tamara Curić, a uz njih, predstavu izvode glumci  Silvio Vovk i Petar Cvirn.
 
      U dječjem vrtiću Drniš plesnu predstavu Tri skockana praščića gledalo je 160 djece. Nakon predstave održana je i mala plesna radionica na kojoj su djeca učila pokrete vezane uz predstavu, pjevala pjesme iz predstave i družila se s izvođačima. Programu su prisustvovale su odgajateljice: Tomislava Vlaić, Vesna Čupić, Vesna Vranjković. Renata Vlaić, Anita Čupić, Silvana Čipčić, Renata Gaurina, Dinka Knežević, Svemirka Matić, Katica Jakelić i pedagoginja Jasminka Dereta. Ravnateljica Niveska Vlaić koordinirala je i pripremila djecu za program Ruksak (pun) kulture.
     Plesni centar Tala pripremio je i poseban edukativni materijal koji odgajateljice koriste s djecom nakon predstave.
 
      Nakon dječjeg vrtića u Drnišu, posjetili smo i obližnju područnu školu Drinovci čija je matična škola Osnovna škola Antuna Mihanovića. Na radionici su sudjelovali učenici od prvog do četvrtog razreda,  učenici viših razreda koji su se zatekli u školi i djeca iz područnog vrtića Drinovci. Na interaktivnoj predstavi Tri skockana praščića sudjelovale su učiteljice razredne nastave Marija Kulušić i Ivana Kosor, nastavnice Anita Đidara, Ivana Kulušić, ravnatelj Mladen Brajica te pedagoginja Antonija Šindilj koja je koordinirala program i pripremila učenike.>>> Drniš


>>> Drinovci

Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature