E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Ruksak (pun) kulture  >  2015  >  Pinklec na rame i put Suhopolja - 16. veljače 2015.
     Ruksak (pun) kulture je, nakon što je u Pitomači 8. siječnja u sklopu Ruksaka (punog) kulture izvedena plesna predstava Ružno pače, u ponedjeljak 16. veljače 2015., Ruksak se vratio u Virovitičko-podravsku županiju, u Suhopolje, koje je ove godine proslavilo 111. godišnjicu postojanja.

     U  Dječjem vrtiću Suhopolje izveden je program kazališne družine Pinklec iz Čakovca, predstava A tko si ti? koja govori o identitetu mlade osobe u sve bržem i promjenjivom svijetu. U predstavi glume Davor Dokleja, Karolina Horvat i Mario Jakšić, dok se za tehničku stranu brine Mario Zelenbaba. Izvedbi predstave prisustvovalo je 43 mališana, a uz njih tu je bila i ravnateljica Ivanka Škala te odgajateljice Mirjana Ivančević, Valeria Toth, Marina Heđi, Bernarda Duić i  Sandra Brtan, pripravnica. Mališani su uživali u predstavi te postavljali pitanja, kako djece, tako i odgajatelja, o povratku Ruksaka u tu sredinu.

     Nakon što je program u DV Suhopolje završen, Ruksak se zaputio u obližnje mjesto Orešac, gdje se smjestila istoimena Područna škola, matične Osnovne škole Suhopolje. U toj školi ponovljen je program Pinkleca, a tamo su uz učiteljice Violetu Drvenkar i Moniku Ružić bili i pedagoginja Mladena Duvnjak te ravnatelj Osnovne škole Suhopolje Anto Škrabo, koji je došao zaželjeti dobrodošlicu gostima.DV Suhopolje

PŠ Orešac
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature