E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod
Europska godina kulturne baštine 2018.

Iz medija
Ruksak (pun) kulture  >  2015  >  Tri skockana praščića u Drnju - 2. ožujka 2015.
     Prvog tjedna u ožujku, Ruksak (pun) kulture je u Koprivničko-križevačku županiju doveo predstavu Tri skockana praščića u Dječji vrtić Vrapčić u Drnju.

     Program je polaznicima Dječjeg vrtića Vrapčić izveo Plesni centar Tala iz Zagreba. Interaktivno – plesni program osmislile su voditeljice Plesnog centra Tala Larisa Navojec i Tamara Curić, a uz njih, predstavu Tri skockana praščića izvode glumci Silvio Vovk i Petar Cvirn.

     Predstavu je gledalo 78 djece iz čak 6 vrtića. Djeci iz Dječjeg vrtića Vrapčić iz Drnja, pridružila su se djeca i odgajateljice iz DV Bambi iz Ždale, DV Zvončić iz Gole, DV Potočić iz Koprivničkih brega, DV Potočnice iz Sigeteca te DV Lastavica iz Peteranca.
     Uz ravnateljicu Snježanu Tišljarić i njezine odgajateljice Adrianu Široki i Ivanu Antolić, tu su bile i odgajateljice Jelena Posavec,  DV Bambi iz Ždale, Miljenka Subotičanec, DV Peteranec- Lastavica , Milka Novaković, DV Zvonči iz Gole, Sofija Krapinec DV Potočić iz Koprivničkih Brega te Dijana Lončarić, DV Potočnice iz Sigeteca.


Najave  RSS
e-Pisarnica
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Otvorene metode koordinacije

 Kulturne politike i rezidencijalni programi