E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Ruksak (pun) kulture  >  2015  >  Tri skockana praščića u Lici - 3. ožujka 2015.
     Ruksak (pun) kulture 3. ožujka je u Ličko-senjsku županiju, u Brinje i Perušić, doveo interaktivno-plesnu predstavu Tri skockana praščića Plesnog centra Tala iz zagreba. Predstava je prov bila izvedena u  Dječjem vrtićuTratinčica u Brinju, a zatim u šezdesetak kilometara udaljenom Perušiću, u Područnom vrtiću Perušć, koji se nalazi u sastavu Dječjeg vrtića pahuljica iz Gospića.

     Plesni centar Tala izveo je svoju interaktivno-plesnu predstavu Tri skockana praščića u Brinju. Autorice predstave su Larisa Navojec i Tamara Curić, koje u njoj i plešu dok ostatak ansambla predstave čine glumci Petar Cvirna i Silvio Vovka. Uz sedamnaestero djece iz vrtića u Brinju, predstavi i kasnijoj plesnoj radionici prisustvovale su i ravnateljica Ružica Perković te odgajateljica Danijela Matičić.

    Izvevši program u Brinju Ruksak (pun) kulture zaputio se u Perušić, gdje je u područnoj ispostavi matičnog dječjeg vrtića Pahuljica iz Gospića ponovo izvedena predstava Tri skockana praščića.
    Program plesnog centra Tala u Perušiću pratilo je 24 djece i njihove odgajateljice Snježanu Biškupović, Željku Kalember i Ankicu Jurković.

DV TratinčicaPV Perušić


Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature