E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Ruksak (pun) kulture  >  2017.  >  S Ruksakom u MSU ili MSU u Ruksaku u Senju (Ličko-senjska županija) 3. studenog 2017.
   Program je trajao tri školska sata. Svakog je od trideset učenika 3. i 4. razreda gimnazijskog programa na školskoj klupi dočekao promotivni materijal.

   Tijekom prvog školskog sata učenicima je putem PowerPoint prezentacije predstavljen Muzej suvremene umjetnosti Zagreb te tri umjetnička imena najzastupljenija u udžbenicima Likovne umjetnosti za gimnazijski program. Zatim su učenicima predstavljene replike navedenih umjetničkih djela Vjenceslava Richtera, Miroslava Šuteja i Ivana Ladislava Galete. Tijekom drugog školskog sata učenici su podijeljeni u grupe. Svaka skupina odlučila se za izvedbu jednog rada navedenih umjetnika. Za radioničku aktivnost učenicima je pripremljen materijal koji se nalazio u dizajniranim kutijama. Tijekom trećeg školskog sata učenici su imali zadak predstaviti što su naučili kroz prethodna dva sata predstavljanja umjetnika i njihovih djela prikazanih u školskim udžbenicima.

   Nakon predstavljanja učeničkih radova, školskoj knjižnici je poklonjena knjiga AKCENTI - Vodič kroz Zbirke u pokretu Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb. Interaktivni CD Avanture Vita i Nade uručen je učenici koja je imala najveći broj točnih odgovora tijekom evaluacije.


Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature