E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Ruksak (pun) kulture  >  2017.  >  Kad ritam zagospodari u Radoboju 6. studenoga 2017.
Program Ritam Tam – Bajka o ritmu održan je 6. studenoga 2017. godine u Osnovnoj školi Side Košutić u Radoboju. U programu je sudjelovalo 112 učenika od 1. do 4. razreda i 10 odgojno-obrazovna djelatnika.

Osmišljen kao kombinacija interaktivne predstave i radionice, program ima za cilj uključiti djecu u procese stvaranje predstave i osmišljavanje sadržaja i dogodovština  glavnog protagonista, junaka Tama. Tijekom predstave plesači animirali učenike da sudjeluju sa sugestijama te su ih time potaknuli na stvaranje različitih imaginarnih svjetova kroz koje je junak Tam putovao. Nakon predstave održana je radionica na kojoj su učenici dodatno mogli razgovarati s izvođačima te su kroz različite zadatke osmišljavali vlastite verzije prikazane predstave. Učenici su iznimno uspješno odradili sve postavljene zadatke, a posebno su se iskazali u improvizacijama.

Reakcije djece bile su iznad svih očekivanja, iskreno su uživala u predstavi te su poručili da su bili iznimno zadovoljni kako su kroz interakciju s izvođačima mogli graditi predstavu i naučiti o funkcioniranju kazališta.


Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature