E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Čestitka ministrice Muzeju betinske drvene brodogradnje na osvojenoj nagradi „Siletto Prize“
14.5.2018. - Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek u ime Ministarstva kulture i u svoje osobno uputila je čestitku u povodu druge nagrade „Siletto Prize“ za 2018. Muzeju betinske drvene brodogradnje na međunarodnoj konferenciji „Best in Heritage“. 
 
"Nagrada „Siletto Prize“ za 2018. najboljem europskom muzeju u kategoriji rada s lokalnom zajednicom „Museums and communities“ dokaz je potencijala vašeg projekta u kreativnom i inovativnom unaprjeđenju profesionalne prakse te u sinergiji s čvrstom i kvalitetnom komunikacijom sa zajednicom u kojoj djeluje Muzej. Ova značajna međunarodna nagrada priznanje je struke Muzeju, vašem stvaralaštvu, cjelokupnoj zajednici i osnivaču, a hrvatskoj stručnoj javnosti predstavlja veliku čast i poticaj za razvoj muzejske prakse.

Upravo su podrška zajednice te načini interpretiranja i predstavljanja kulturne baštine o tradiciji drvene brodogradnje u Betini na Murteru bitnom sastavnicom koja od samog osnutka karakterizira vrstan profesionalan i odgovoran rad vašeg Muzeja.

Stoga smo iznimno ponosni što je upravo vaš muzej dobitnik nagrade u kategoriji rada s lokalnom zajednicom. Želim vam nastavak plodnog višestrukog djelovanja i oplemenjivanja hrvatske baštine te nova prepoznavanja i nagrađivanja vrijednosti vašeg rada." >>> The European Museum of the Year Award (EMYA)Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a