E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Informativni dani o Programu podrške 2018 Zaklade "Kultura nova" u Sisku i Varaždinu
13.6.2018. - U nastojanju da se javni pozivi koje je Zaklada "Kultura nova" objavila 7. lipnja 2018. u okviru Programa podrške 2018. kao i mogućnosti financiranja kroz različita programska područja što kvalitetnije predstave zainteresiranoj javnosti te organizacijama civilnog društva na području suvremene kulture i umjetnosti, Zaklada i ove godine organizira informativne dane o Programu podrške 2018 u nekoliko hrvatskih gradova. 
  
Informativni dani o Programu podrške 2018., Zaklade "Kultura nova" održat će se u Sisku i Varaždinu prema sljedećem rasporedu:
  • Sisak, utorak, 19. lipnja 2018., 10h - 13h, Galerija sv. Kvirin (Šetalište V. Nazora 12, Sisak).
  • Varaždin, četvrtak, 21. lipnja 2018., 10h - 13h, Klub Europa media, HNK u Varaždinu (Ul. Augusta Cesarca 1, Varaždin).
Zaklada "Kultura nova" na organiziranim informativnim danima predstavit će ciljeve javnih poziva zainteresiranoj javnosti te organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) u nekoliko hrvatskih gradova – Dubrovniku, Biogradu na Moru, Puli, Rijeci, Sisku, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima i Zagrebu.

Na informativnim danima bit će detaljno predstavljeni ciljevi javnih poziva i programska područja, postupci podnošenja prijava, procjene kvalitete prijava i provedbe programa/projekata. Program podrške 2018 u Sisku i Varaždinu predstavit će Danijela Šavrljuga Todorović, voditeljica Odjela za programe podrške.

    Zaklada Kultura nova

Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a