E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Informativni dani o Programu podrške 2018 Zaklade "Kultura nova" u Splitu, Biogradu na Moru i Koprivnici
9.7.2018. - Zaklada "Kultura nova" poziva sve zainteresirane na informativne dane o javnim pozivima raspisanim u okviru Programa podrške 2018 Zaklade "Kultura nova" koji će se u Splitu, Biogradu na Moru i Koprivnici održati prema sljedećem rasporedu: 
  • Split, utorak, 10. srpnja 2018., 10h – 13h, Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Kinoteka (Dioklecijanova 7, Split)
  • Biograd na Moru, srijeda, 11. srpnja 2018., 12h – 15h, prostorije Gradske vijećnice (Trg kralja Tomislava 5, Biograd na Moru)
  • Koprivnica, utorak, 17. srpnja 2018., 10h – 13h, prostorije Gradske vijećnice (Zrinski trg 1, Koprivnica)
U nastojanju da se javni pozivi koje je Zaklada "Kultura nova" objavila 7. lipnja 2018. u okviru Programa podrške 2018 kao i mogućnosti financiranja kroz različita programska područja što kvalitetnije predstave zainteresiranoj javnosti te organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) na području suvremene kulture i umjetnosti, Zaklada i ove godine organizira informativne dane o Programu podrške 2018 u nekoliko hrvatskih gradova – Dubrovniku, Biogradu na Moru, Koprivnici, Puli, Rijeci, Sisku, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima i Zagrebu.

Na informativnim danima bit će detaljno predstavljeni ciljevi javnih poziva i programska područja, postupci podnošenja prijava, procjene kvalitete prijava i provedbe programa/projekata. Program podrške 2018 predstavit će Danijela Šavrljuga Todorović, voditeljica Odjela za programe podrške.

  Zaklada Kultura nova

 

Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a