E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Ruksak (pun) kulture  >  2017.  >  Izvedba izložbe ART-ACT-BOX u Vukovaru (Vukovarsko-srijemska županija) 22. studenog 2017. godine

Izvedba izložbe ART-ACT-BOX u Vukovaru (Vukovarsko-srijemska županija) 22. studenog 2017. godine

Program Izvedba izložbe ART-ACT-BOX održana je u Gimnaziji Vukovar 22. studenog 2017. godine. U programu je sudjelovalo 17 učenika 3. razreda te ravnatelj Davor Šijanović i profesorica Marija Mikulić Bošnjak.

ART-ACT-BOX je objekt koji sadrži lako rasklopive rekvizite za izvedbu izložbe. Sadržaj je sastavljen na osnovu metoda i materijala koje su umjetnici koristili kao dio institucionalne kritike, aktiviranja zajednice ili publike te kritike društveno-političkog sustava tijekom 60-tih i 70-tih. Izvođačica, suvremena plesna umjetnica, Ana Kreitmeyer, koristeći ART-ACT-BOX objekt pokretima i riječima zajedno je s učenicima izvodila izložbu.

Ostvaren je inicijalni cilj programa, a to je da se učenicima predstave kreativni alati za stvaranje i komuniciranje kritičkog sadržaja, prezentirajući različite umjetničke metode i jednostavne umjetničke materijale kroz interaktivnu izvedbu. 
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature