E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Potpisan program kulturne suradnje između Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Ministarstva kulture Republike Azerbajdžana
6.9.2018. - Na poziv predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u uzvratnom službenom posjetu Republici Hrvatskoj boravi predsjednik Republike Azerbajdžana Ilham Aliyev. Tijekom posjeta potpisan je „Program kulturne suradnje između Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Ministarstva kulture Republike Azerbajdžana za godine 2018., 2019. i 2020.”    
FOTO: Ured predsjednice RH
 
Jednodnevni službeni posjet predsjednika Republike Azerbajdžana započeo je svečanim dočekom u Uredu predsjednice, tête-à-tête susretom dvoje predsjednika te bilateralnim sastankom službenih izaslanstava Republike Hrvatske i Republike Azerbajdžana. Predsjednica istaknula je i da je s predsjednikom Aliyevim razgovarala o „velikom potencijalu za suradnju u energetici, gospodarstvu, kulturi, znanosti i tehnologiji, obrazovanju".
  
FOTO: Ured predsjednice RH
 
U sklopu posjeta Predsjednika Republike Azerbajdžana potpisani su programi o kulturnoj suradnji te o suradnji na području poljoprivrede, a dvoje predsjednika posebno je naglasilo potrebu jačanja trgovinske razmjene.
Program kulturne suradnje s hrvatske strane potpisala je ministrica kulture Republike Hrvatske dr. sc. Nina Obljen Koržinek, a s azerbajdžanske strane Nj. E. g. Elmar Mammadyarov, ministar vanjskih poslova.
 
FOTO: Ured predsjednice RH

Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a