E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Otvorena javna savjetovanja o prijedlogu Pravilnika o načinu i mjerilima za povezivanje u Sustav muzeja RH i prijedlogu Pravilnika o upisniku javnih i privatnih muzeja u RH
24.12.2018. - Ministarstvo kulture provodi javna savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Pravilnika o načinu i mjerilima za povezivanje u Sustav muzeja Republike Hrvatske i prijedlogu Pravilnika o upisniku javnih i privatnih muzeja u Republici Hrvatskoj.

Pravilnikom o načinu i mjerilima za povezivanje u Sustav muzeja Republike Hrvatske propisuju se način i mjerila za povezivanje u sustav muzeja Republike Hrvatske te određuju matični muzeji prema propisanim standardima kao i tijela koordiniranja unutar sustava muzeja Republike Hrvatske.

Pravilnikom o upisniku javnih i privatnih muzeja u Republici Hrvatskoj uređuje se sadržaj i način vođenja Upisnika javnih i privatnih muzeja u Republici Hrvatskoj koji vodi Muzejsko-dokumentacijski centar u Zagrebu, a u svrhu praćenja stanja u muzejskoj djelatnosti.

Savjetovanja su otvorena do: 18. - 19. siječnja 2019. godine.
 
Poveznice na e-Savjetovanje:

https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=9893
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=9886
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature