E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Natječaj za odabir ponuditelja za izradu idejnog rješenja hrvatskog paviljona na EXPO 2020 u Dubaiju
7.1.2019. - Hrvatska turistička zajednica kao neposredni nositelj raspisuje „Natječaj za odabir ponuditelja za izradu idejnog rješenja hrvatskog paviljona na EXPO 2020 u Dubaiju, njegovu implementaciju, održavanje i deinstalaciju“ i objavljuje vezanu dokumentaciju.

Odlukom o osnivanju  Povjerenstva za odabir idejnog i izvedbenog rješenja hrvatskog paviljona na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 Dubai, imenovani su njegovi članovi. Povjerenstvo čine predstavnici Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Grada Zagreba, Ministarstva turizma, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva kulture, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, a za voditelja Povjerenstva imenovan je Zamjenik nacionalnog povjerenika Hrvoje Sadarić.

Na izložbi koja će trajati šest mjeseci, od 20. listopada 2020. do 10. travnja 2021. godine, Republika Hrvatska će biti jedna od 180 zemalja koje će promicati gospodarstvo i nacionalne komparativne prednosti na izložbi na kojoj se očekuje 25 milijuna posjetitelja. Natječaj je otvoren do 1. ožujka 2019. godine do 12 sati.
 
Predmet nabave: Natječaj za odabir ponuditelja za izradu idejnog rješenja hrvatskog paviljona na EXPO 2020 u Dubaiju, njegova implementacija, održavanje i deinstalacija

Krajnji rok dostave ponuda: 1.3.2019. do 12:00 sati
 

>>> Dokumentacija dostupna na poveznici. 

Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature