E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
NOVOSTI
Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2019. godinu (Rok: 17.9.2018.)
16.07.2018.  -  Na temelju Zakona o financiranju javnih potreba u kulturi („Narodne novine“, broj 47/90, 27/93 i 38/09) te članaka 2., 3., 4. i 5. Pravilnika o izboru i utvrđivanju programa javnih potreba u kulturi („Narodne novine“, broj 55/16) Ministarstvo kulture Republike Hrvatske objavljuje 
Kulturni program tijekom predsjedanja Republike Hrvatske Odborom ministara Vijeća Europe
08.06.2018.  -  Tijekom predsjedanja Republike Hrvatske Odborom ministara Vijeća Europe, Ministarstvo kulture RH od svibnja do studenoga ove godine na nekoliko lokacija u Strasbourgu priređuje kulturni program koji će obuhvatiti ukupno devetnaest događanja (koncerte, projekcije, izložbe i predstave). Program preuzmite ovdje  >>>
Na 5. sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Arheološki park Vučedol“
20.07.2018.  -  Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek sudjelovala je na petoj sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem održanu pod predsjedanjem predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića u petak, 20. srpnja 2018. godine u Vinkovcima.
Sućut ministrice u povodu smrti akademika Nenada Vekarića
20.07.2018.  -  Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek uputila je izraze iskrene sućuti u povodu smrti istaknutog povjesničara i akademika Nenada Vekarića.
Svečana dodjela ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Umjetnost i kultura 54+"
20.07.2018.  -  Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek i ministar rada i mirovinskoga sustava mr. sc. Marko Pavić prisustvovat će svečanoj dodjela ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga Umjetnost i kultura za 54+, u ponedjeljak, 23. srpnja 2018. godine, s početkom u 14,00 sati u Muzeju Mimara u Zagrebu.
Na 5. sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem potpisani ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Arheološki park Vučedol“
20.07.2018.  -  Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek sudjelovala je na petoj sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem održanu pod predsjedanjem predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića u petak, 20. srpnja 2018. godine u Vinkovcima.
Predsjednik Vlade primio izaslanstvo Viteškog alkarskog društva
18.07.2018.  -  Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković zajedno s potpredsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem, ministricom kulture Ninom Obuljen Koržinek, ministrom financija Zdravkom Marićem i državnim tajnikom u Ministarstvu turizma Franom Matušićem, primio je u srijedu, 18. srpnja 2018. godine, izaslanstvo Viteškog alkarskog društva Sinj
Sućut ministrice u povodu smrti kazališne i filmske glumice Marije Kohn
17.07.2018.  -  Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek uputila je izraze iskrene sućuti u povodu smrti kazališne i filmske glumice Marije Kohn.
Ministrica kulture uputila izraze sućuti u povodu smrti glumca i redatelja Rade Perkovića
17.07.2018.  -  U povodu smrti dugogodišnjeg intendanta Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu, glumca i redatelja gospodina Rade Perkovića, ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek uputila je obitelji izraze iskrene sućuti. 
Kreativna večer s Ladom Žigo
17.07.2018.  -  Desk Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture, u okviru projekta Dvorišta – svako ima svoju priču, u četvrtak, 19. srpnja 2018. godine, u 19 sati u dvorištu Državnog arhiva, ispričat će priču o nagradi Europske unije za književnost i jednoj od hrvatskih dobitnica nagrade ‒ spisateljici i književnoj kritičarki Ladi Žigo.
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a