E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Otvoreno 30. Brodsko glazbeno ljeto
7.6.2019. - Operom „Carmen“ Georgesa Bizeta u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta Osijek otvoreno je 30. Brodsko glazbeno ljeto u četvrtak, 6. lipnja 2019. godine u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić Mažuranić“ u Slavonskom Brodu.
 

FOTO: Fotoklub Kadar SB

Otvorenju je prisustvovao pomoćnik ministrice dr. sc. Hrvoje Manenica koji je uputivši čestitke povodom 30. obljetnice festivala izrazio zadovoljstvo što festival već 30 godina svojim građanima omogućava glazbeni doživljaj ne samo hrvatskih glazbenika i jazz skupina te opernih i baletnih ansambala naših nacionalnih kazališta već promovira i amatersko stvaralaštvo u kojemu sudjeluju djeca i mladi.


FOTO: Fotoklub Kadar SB

„Brodsko glazbeno ljeto pridonosi dinamici nacionalnih kulturnih zbivanja, a od vrijednosti je ne samo za matični Grad i isticanje njegovih povijesnih znamenitosti u suvremenom okruženju, nego i za cijelu regiju“ naglasio je Manenica.

Brodsko glazbeno ljeto jedinstvena je kulturna manifestacija u Slavonskom Brodu čiji je cilj predstaviti publici klasičnu i suvremenu glazbenu umjetnost kroz raznolik program koji se održava na nekoliko gradskih lokacija.

Ovogodišnja manifestacija završava 19. srpnja.
>>> Program 30. Brodskog glazbenog ljeta


FOTO: Fotoklub Kadar SB


FOTO: Fotoklub Kadar SB
 

FOTO: Fotoklub Kadar SB


FOTO: Fotoklub Kadar SB
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature