E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Najave  >  9. srpnja – Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek sudjelovat će na konferenciji Creative Transformations – Culture for Democratic and Sustainable Europe u Helsinkiju
Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek boravit će u službenom posjetu Helsinkiju u utorak, 9. srpnja 2019. godine na konferenciji Kreativne transformacije – kultura za demokratsku i održivu Europu (Creative Transformations – Culture for Democratic and Sustainable Europe).   
Finska ministrica znanosti i kulture Annika Saarikko i povjerenik Europske komisije za obrazovanje, kulturu, mlade i sport Tibor Navracsics otvorit će konferenciju, prvu u okviru finskog predsjedanja Vijećem EU.
 
Ministrica Obuljen Koržinek će na početku konferencije održati uvodni govor na temu Kultura za održivu Europu, a glavne teme konferencije su: Kultura, demokracija i održivost, Vrijednosti, prosvjećivanje, kreativnost te povećanje ljudskog kapitala kroz kulturu, edukaciju i suradnju, Od smjernica prema konkretnim akcijama: kreativne transformacije.
 
Planiran je i susret ministrice Obuljen Koržinek s ministricom Saarikko koje će tom prilikom razgovarati o daljnjem razvoju kulturne suradnje između dviju zemalja.
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature