E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Sufinanciranje Ministarstva kulture hrvatskih institucija koje sudjeluju u projektima programa Kreativna Europa u 2019. godini
30.7.2019. - Ministarstvo kulture nastavlja s višegodišnjom praksom sufinanciranja hrvatskih institucija koje sudjeluju u europskim projektima. 

Temeljem Pravilnika o sufinanciranju projekata odobrenih u okviru programa Europske unije Kreativna Europa – potprogram Kultura u srpnju 2019. godine ministrica kulture dr.sc. Nina Obuljen Koržinek donijela je Odluku o sufinanciranju kojom je podržano ukupno 62 programa u iznosu od 1.637.866,13 kn.

Prema dosadašnjim informacijama, rezultati novih projekata koji su prošli na Natječaju za književne prijevode biti će objavljeni na stranicama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu Europske komisije u mjesecu listopadu.

Ured Kreativne Europe stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja, te organizaciju radionica i info-dana na temu programa Kreativna Europa.>>> Nacionalno sufinanciranje hrvatskih institucija koje sudjeluju u projektima programa Europske unije Kultura i Kreativna Europa 
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature