E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Program Europske unije – Kultura (2007. - 2013.)  >  Novosti  >  6. rujna 2011. održan Informativni dan o programu Kultura 2007. – 2013. u Zagrebačkom plesnom centru
U Zagrebačkom plesnom centru održan je 6. rujna 2011. godine s početkom u 9:00 sati Info-dan o programu Europske unije Kultura 2007. – 2013. Nakon uvodnog i općenitog izlaganja osnovnih smjernica Programa, fokus je usmjeren na programske aktivnosti 1.1. i 1.2.1. odnosno projekte višegodišnje i projekte kratkoročne suradnje. Detaljnije o navedenim aktivnostima, kao i prijavnicama i uvjetima sudjelovanja govorila je djelatnica Izvršne agencije za obrazovanje, kulturu i audiovizualnu djelatnost (EACEA), Aikaterini Xethali.
 
Nakon toga, o praktičnom iskustvu sudjelovanja u programu Kultura 2007. – 2013. , i to čak u četiri uspješna projekta, više su rekle gđa. Mirna Žagar, voditeljica Hrvatskog instituta za pokret i ples i Nikolina Marmelić, programski koordinator u HIPP-u. Nakon kratko pauze, gđa. Xethali iz Izvršne agencije podrobnije je objasnila evaluacijske kriterije za izbor projekata kao i način ispunjavanja troškovnika u prijavnici za projekt nakon čega su uslijedila pitanja posjetitelja Info-dana i budućih sudionika Programa.
 
Power point prezentacija gđe. Aikaterini Xethali na temu aplikacija za projekte kratkoročne i višegodišnje suradnje:
 
 
•  Prezentacija 1  pdf. 
 
•  Prezentacija 2  pdf. 

Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a