E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Svečano otvorena prva Menartova multimedijalna knjižara
4.7.2017. - Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek i državni tajnik Krešimir Partl prisustvovali su u utorak, 4. srpnja, svečanom otvorenju prve Menartove multimedijalne knjižare. Okupili su se zajedno s mnogobrojnim nakladnicima, diskografima  i prijateljima dobre knjige i zvuka kako bi nazdravili uspješnoj suradnji i početku rada novootvorene knjižare. 

 

   Emil Kolanović, direktor Menart multimedijalne knjižare, rekao je da, premda knjižarstvo nije u ovom trenutku u zavidnom položaju, vjeruje u bolju budućnost, što dokazuje i činjenica da je Menart nakon dvadeset godina poslovanja otvorenjem ove knjižare ušao u sektor maloprodaje.

   Ministrica kulture istaknula je svoje zadovoljstvo otvorenjem prve Menartove knjižare te naglasila da je Ministarstvo kulture u intenzivnoj  komunikaciji sa Zajednicom nakladnika i knjižara pri Hrvatskoj gospodarskoj komori kako bi u okvirima svog djelokruga i svojih zakonskih mogućnosti podržalo knjižarsku djelatnost pogođenu krizom. Navela je i da su putem posebnog Javnog poziva za poduzetništvo u kulturi za područje nakladništva i knjižarstva osigurana dodatna sredstva u suradnji s Ministarstvom gospodarstva kako bi se pomoglo oporavku književno-nakladničkog i knjižarskog sektora.
    
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a