E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Potpisano 35 ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte vrijedne 793 milijuna kuna
5.10.2017. - U Vladi Republike Hrvatske u četvrtak, 5. listopada 2017. godine, potpisano je 35 ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane sredstvima iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020. godine, a koji se odnose na razvoj znanstvenih istraživačkih centara, očuvanje kulturne i prirodne baštine, opremanje bolnica i domova zdravlja, izgradnju studentskog doma te razvoj sudskog e-registra.   

FOTO: VLADA RH


   Ukupna vrijednost potpisanih ugovora iznosi 793,2 milijuna kuna, od čega je 696,6 milijuna kuna sufinancirano sredstvima iz fondova EU.

   Ugovore koji se odnose na opremanje bolnica i domova zdravlja, očuvanje kulturne i prirodne baštine, izgradnju studentskog doma te razvoj sudskog e-registra potpisala je ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, a ugovore koji se odnose na razvoj znanstvenih istraživačkih centara potpisala je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, a ispred Središnje agencije za financiranje i ugovaranje, spomenute je ugovore potpisao ravnatelj Tomislav Petric.

   Potpisivanju su nazočili ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

FOTO: VLADA RH
 

 

 

 
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a