E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Ministrica kulture primila u nastupni posjet veleposlanike Mongolije i Burkine Faso
19.12.2017. - Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek primila je u utorak, 19. prosinca 2017. godine u nastupni posjet veleposlanicu Mongolije NJ. E. Battungalag Gankhuurai kao i veleposlanika Burkine Faso NJ. E. Dieudonnéa Kerea.    Veleposlanica Gankhuurai navela je da postoji interes Mongolije da se unaprijedi bilateralna suradnja unatoč velikoj udaljenosti dviju zemalja te da Hrvatska postaje popularna turistička destinacija.

   Budući da se sljedeće godine navršava 25. obljetnica uspostavljanja diplomatskih odnosa između Hrvatske i Mongolije, ministrica Obuljen Koržinek  predložila je da se obljetnica uspostavljanja diplomatskih odnosa u Hrvatskoj obilježi jednim kulturnim događanjem izvođača koja će gostovati u više europskih zemalja.

   Budući da do sada nije postojala značajnija bilateralna suradnja između Hrvatske i Burkine Faso, veleposlanik Kere  istaknuo je želju za postupnim jačanjem suradnje. Ministrica Obuljen Koržinek istaknula je uspješnu dosadašnju multilateralnu suradnju u UNESCO-ovom Odbora za svjetsku baštinu kao i u Odboru za nematerijalnu baštinu.


Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi


 
Procedura oslobođenja od plaćanja PDV-a