E-građani Moja Uprava Središnji državni portal
NSPC

godišnje izvješce
Kliknite za više
Hrvatski audiovizualni centar
  Zaklada Kultura nova
Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA)
Hrvatski restauratorski zavod

Iz medija
Novosti  >  Novosti u raspisivanju Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2020. godinu
25.7.2019. - Nakon obavijesti da će Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2020. godinu biti raspisan 4. rujna s rokom prijave do 4. listopada 2019. godine, Ministarstvo kulture podsjeća na novosti u prijavi natječaja.

Zbog digitalizacije svih procesa prijave će se podnositi isključivo elektroničkim putem kroz e-pisarnicu dostupnu na mrežnim stranicama Ministarstva kulture, gdje će se nalaziti i sve potrebne upute za podnošenje prijava elektroničkim putem.

Za popunjavanje e-prijavnice bit će potrebna autentifikacija kroz Osobni korisnički pretinac sustava e-Građanin. Stoga se svaka osoba koja će ispunjavati prijavnicu, bilo za fizičku bilo za pravnu osobu, treba registrirati u sustav e-Građanin minimalne sigurnosne razine 2.

Ako još niste korisnik sustava e-Građani, donosimo vam poveznice na kojima su opisane procedure kako to možete postati, a nakon čega se možete prijaviti na Osobni korisnički pretinac.

- Kako koristiti usluge u sustavu e-Građani
https://gov.hr/…/kako-koristiti-usluge-u-sustavu-e-gra…/1553
- Osobni korisnički pretinac i popis svih dostupnih elektroničkih usluga
https://pretinac.gov.hr/KorisnickiPretinac/eGradani.html
Detaljnije informacije o sustavu e-Građani koji omogućuje pristup elektroničkim uslugama javne uprave putem jedinstvenog elektroničkog identiteta. https://gov.hr/e-gradjani/o-sustavu-e-gradjani/1584
Novost je i digitalna pohrana propisane popratne dokumentacije, koju će trebati skenirati i pohraniti digitalno u samu e-prijavnicu.

Pozivamo sve potencijalne prijavitelje da u sljedećim tjednima prate web stranice i Facebook Ministarstva kulture na kojima ćemo objavljivati vijesti i informacije o postupku prijave kao i sve druge informacije vezane uz ovogodišnji Javni poziv.
Najave  RSS
ON-LINE PRIJAVNICE
Pristup informacijama
 
Fondovi EU
 Kulturne politike i rezidencijalni programi
 
 
Croatian literature