Glavni izbornik
Prijave koje se podnose tijekom cijele 2019. godine, a odnose se na programe međunarodne kulturne suradnje i otkupa knjiga za narodne knjižnice, neće se moći podnositi u razdoblju od 19.8. do 3.9.2019. zbog usklađivanja s novim načinom prijava putem sustava e-građani i migracije mrežnih stranica na gov.hr platformu.

Unos nove prijavnice

Za svaki pojedinačni program podnosi se posebna prijavnica. Odaberite odgovarajuću programsku djelatnost.


Prijavnica za programe:

Izmjena postojeće prijavnice 

Ukoliko ste već započeli s izradom prijavnice, možete nastaviti s unosom podataka tako što ćete upisati PIN i lozinke koju ste dobili e-poštom. 

PIN:

Lozinka:

Obavijest: vremensko ograničenje za popunjavanje prijavnice je 30 minuta po stranici, ali je prijavnicu moguće popunjavati u više navrata. Ukoliko je ne želite ispuniti u tom roku, prilikom prvog popunjavanja potrebno je ispuniti samo zahtijevana polja i spremiti prijavnicu za daljnju obradu. Na upisanu e-mail adresu doći će Vam PIN i LOZINKA, s kojima se ponovno prijavljujete u sustav i nastavljate uređivati prijavnicu. Prijavnicu je moguće uređivati sve do trenutka odabira mogućnosti 'Pošalji gotovu prijavnicu' i gumba 'Potvrdi'.

Preporuča se korištenje MS Internet Explorera 7. Za prelazak sa stranice na stranicu koristiti isključivo gumbe 'Natrag' i 'Dalje' na samoj stranici.

Dodatne informacije vezane uz podnošenje prijavnice možete dobiti u uredovno vrijeme Ministarstva (radnim danom od 8:30 do 16:30 sati) na telefon (01) 4866 333 ili na e-mail prijavnice@min-kulture.hr

Pomoć pri ispunjavanju prijavnice: NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA I ODGOVORI
Niste dobili PIN i lozinku ili ste ih zagubili?

Ukoliko ste popunili prijavnicu, ali Vam PIN i lozinka nisu dostavljeni mogući su slijedeći razlozi:
1. neispravna adresa elektroničke pošte - PIN i lozinka dostavljaju se na adresu upisanu na prvoj stranici prijavnice (pri ispunjavanju podataka o predlagatelju programa)
2. sustav je poruku protumačio kao neželjenu poštu - provjerite vaše mape s neželjenom poštom (SPAM, JUNK, QUARENTINE)

Ukoliko želite ponovno primiti podatke o Vašim prijavama, upišite adresu elektroničke pošte ovdje: